PRODUCEREN VAN HOOGWAARDIGE SMEERMIDDELEN

Al vele jaren vinden oliemultinationals, merkeigenaren en smeermiddelendistributeurs hun weg naar Transnational Blenders. Vanwege onze strategisch gelegen high-capacity plant met de havens van Rotterdam en Antwerpen binnen handbereik, gebouwd om grote blends van de meest uiteenlopende producten te produceren. Maar ook vanwege ons eigen laboratorium, dat ons in staat stelt hoge standaarden te garanderen en, last but not least, onze onafhankelijkheid jegens grote stakeholders als zijnde onderdeel van een gevestigd familiebedrijf. 

Bedrijfsprofiel

Al meer dan 60 jaar is Transnational Blenders een onafhankelijke en vertrouwde partner als het gaat om de productie van smeermiddelen voor het internationale marine en automotive segment. De producten en diensten die we aanbieden zijn altijd van hoge kwaliteit. Een persoonlijke samenwerking met onze klanten en leveranciers staat hoog in het vaandel.

Our-products

Onze producten

Met onze in-house expertise, de beste grondstoffen en optimale plantcapaciteit, zijn we in staat om onze klanten smeermiddelen van de hoogste kwaliteit aan te bieden voor zowel automotive, marine, agrarische en industriële toepassingen. Zowel in bulk als in verschillende verpakkingsgroottes, gesealed, bestickerd en verpakt.

ISO

 

Logistics-and-bunkering_v2

Onze diensten

Al sinds de jaren '60 van de vorige eeuw produceert Transnational Blenders hoogwaardige smeermiddelen voor met name de marine en automotive sector. Ons productieproces begint met het slim inkopen en beschikbaar stellen van grondstoffen en emballage. Na het blenden van smeermiddelen van hoge kwaliteit en het op professionele wijze vullen van cans, pails, drums en IBC's, vinden onze producten -verpakt maar ook in bulk- via weg en water hun weg naar uw bedrijf. 

Private-label

Private label

Als onafhankelijke en betrouwbare producent van smeermiddelen van hoge kwaliteit, zijn we u graag van dienst bij het ondersteunen van uw eigen private label. Terwijl u focust op de verkoop en het in de markt zetten van uw eigen productlijn, zorgt Transnational Blenders voor de productie en verpakkingen met uw eigen unieke label.

FEITEN & CIJFERS

Transnational Blenders heeft zichzelf bewezen als onafhankelijke en betrouwbare partner voor bedrijven over de hele wereld.

marketcutsomer1

140.000 mt

Geproduceerd volume per jaar
2

93 landen

Klanten wereldwijd 
oil-drum

86.000

Afgevulde drums per jaar

SALES SUPPORT

Als onafhankelijke producent en blender van smeermiddelen anticipeert Transnational Blenders op de wisselende behoeften van verschillende markten en klanten. De individuele verwachtingen van onze klanten staan bij ons centraal: we doen er alles aan deze waar te maken en waar mogelijk te overtreffen. 'Delivering excellence' is ons doel. Transnational Blenders is flexibel en in staat om maatwerk te kunnen leveren, waarmee we nieuwe kansen en mogelijkheden creëren voor onze klanten.