COMPLEET SERVICEPAKKET

Naast het blenden, verpakken en transporteren van smeermiddelen, bieden we onze klanten een uitgebreid pakket aanvullende diensten aan. Met dit complete servicepakket zijn we in staat om volledig te voldoen aan de verschillende brede verwachtingen kenmerkend voor de smeermiddelenindustrie. 

Blending

Blending

Onze blendingafdeling is het hart van de operatie. Hier verwerken onze blending professionals basisolie en additieven tot ons eindproduct: klantspecifieke smeermiddelen van hoge kwaliteit. Met onze uitgebreide productiecapaciteit, geavanceerde blendingsystemen en expertise zijn de mogelijkheden groot. 

Packaging

Verpakking

Zodra het blendingproces is afgerond, kan het eindproduct op onze productieafdeling worden verpakt in verpakkingen van verschillende groottes. Of het nu gaat om een litercan voor de consument of een drum voor grootverbruikers, onze zeven semi-automatische afvullijnen garanderen een snelle en passende verpakking, geseald, gestickerd en ingepakt.

Logistics-and-bunkering

Logistiek

Het leveren van kwalitatieve smeermiddelen begint met een goed geolied productieproces. Vervolgens is het van groot belang dat de zorgvuldig geblende producten snel en efficiënt op de plaats van bestemming komen. Ook dat is een onderdeel van onze dienstverlening voor de marine. Onze bunkerschepen zijn 24/7 beschikbaar voor leveringen in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Daarnaast hebben we beschikking over in- en externe warehousing faciliteiten, waar we tot wel 5.600 pallets met smeermiddelen en additieven kunnen opslaan. 

Laboratory

Laboratorium

Het TNB-laboratorium is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Hier zorgen we ervoor dat de productkwaliteit voldoet aan onze hoge normen. Zowel de individuele componenten als de blends worden getest en monsters worden gedurende een aanzienlijke periode bewaard. Daarnaast voeren we hier olieanalyses voor klanten uit, ontwikkelen we nieuwe formuleringen en ondersteunen we bij noodzakelijke (veld)testen. 

UNIQUE SELLING POINTS

location

Locatie

Onze strategisch gelegen plant in de Randstad, met de havens van zowel Rotterdam als Antwerpen binnen handbereik, biedt voordelen voor veel bedrijven.

beaker

In-house laboratorium

Met ons eigen laboratorium zijn we in staat om de kwaliteit van onze producten continu te monitoren en daarmee hoge standaarden te garanderen. 

large-expansion-white

Grote productiecapaciteit

Onze plant is speciaal gericht om grote blends te produceren binnen een breed scala aan producten. 

independant-white

Onafhankelijk

Als onderdeel van één van de grotere familiebedrijven in Nederland, zijn en gedragen we ons onafhankelijk van enig grote stakeholder. 

QHSE AFDELING

De afdeling QHSE richt zich op Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu. We zorgen voor naleving van alle huidige en toekomstige Nederlandse en Europese wet- en regelgevingen op deze gebieden. Denk aan bijvoorbeeld de veilige opslag van onze smeermiddelen en het waarborgen van de kwaliteit van onze verpakkingsmaterialen. Daarnaast voldoen we aan de kwaliteitsnormen van onze leveranciers en zijn we trots op het behalen van de ISO 9001 en 14001 certificering. 

ISO-14001
Build-your-own-brand

ONDERSTEUNING VAN UW EIGEN MERK

Met de producten en dienstverlening van Transnational Blenders, kunnen wij uw eigen smeermiddelenmerk ondersteunen. We bieden u hiervoor niet alleen een uitgebreid en passend assortiment producten en diensten: met Transnational Blenders kunt u tevens rekenen op de ondersteuning van onze ervaren technische specialisten. 

ONDERSTEUNING VAN UW EIGEN MERK

Met de producten en dienstverlening van Transnational Blenders, kunnen wij uw eigen smeermiddelenmerk ondersteunen. We bieden u hiervoor niet alleen een uitgebreid en passend assortiment producten en diensten: met Transnational Blenders kunt u tevens rekenen op de ondersteuning van onze ervaren technische specialisten. 

Build-your-own-brand