Werken bij Transnational Blenders

Wil jij graag werken in een innovatieve, industriële omgeving waar veiligheid, gezondheid en een gezonde werkomgeving hoog in het vaandel staan? Word jij blij van samenwerken, tevreden klanten en uitdagingen? En weet je ook nog eens van aanpakken? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn!

Werk je bij Transnational Blenders, dan werk je voor één van Europa's grootste spelers op het gebied van smeermiddelen. Samen met je collega's maak jij je er vanuit onze plant in Dordrecht iedere dag weer hard voor dat de wensen en verwachtingen van onze wereldwijde klanten worden overtroffen. Door alleen smeermiddelen van hoge kwaliteit te produceren en deze op tijd te leveren, maar ook door een stukje klantenservice en support.

HR Medewerker (32 uur)

In deze rol ondersteun je de HR Adviseur op de locatie in Dordrecht, maar ook de vele collega’s, die met vragen bij jou komen.

Omdat ook wij ons als afdeling willen professionaliseren, ben je nauw betrokken bij het opzetten van het digitaliseringsprogramma van HR, met daarin onder meer het inrichten van digitale werkstromen, introduceren van employee selfservice en vernieuwen van het HR IT-landschap. Met een juiste mix van administratieve HR-ervaring en een nuchtere hands-on mentaliteit ben je de spil waar onze HR-dienstverlening om draait.

Medewerker Magazijn (2-ploegendienst)

Als medewerker magazijn ben je werkzaam op de afdeling TNB Magazijnen. Samen met 7 collega’s ben je verantwoordelijk die verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en uitgifte van grondstoffen en gereed product ten behoeve van de productie

Verladingsoperator (2-ploegendienst)

Als Verladingsoperator ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van tankwagens en het laden van bunkerschepen. De werkzaamheden worden voornamelijk buiten op het bedrijfsterrein uitgevoerd.

Matroos Binnenvaart (7 dagen op - 7 dagen af)

Als Matroos Binnenvaart ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden op onze bunkerschepen. Je werkt samen met bemanningsleden aan boord van ons bunkerschip, dat gevaren wordt door een schipper of kapitein.

Productiemedewerker (2-ploegendienst)

Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken?

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van productiemachines en beheert het productieproces. 

Werken bij Transnational Blenders zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen die wij met het gehele team aangaan

Laborant (2-ploegendienst)

Wil jij meewerken aan een gesmeerde organisatie? 

Als Laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses op ontvangen grondstoffen, geproduceerde producten, brandstoffen en olie. Binnen het bedrijf speel je een belangrijke rol met betrekking tot product kwaliteit en je rapporteert aan de Product Manager.

 

Onderhoudsmonteur (2-ploegendienst)

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

SOLLICITEER NU

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan bij één van de grootste smeermiddelen producenten van Europa? Laat het ons weten, wij gaan graag met je in gesprek.

Vul je gegevens in en voeg je CV toe. Dan nemen wij snel contact met je op.

  +31-(0)78-6527652
C.V.
One file only.
2 MB limit.
Allowed types: txt, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.