Werken bij Transnational Blenders

Wil jij graag werken in een innovatieve, industriële omgeving waar veiligheid, gezondheid en een gezonde werkomgeving hoog in het vaandel staan? Word jij blij van samenwerken, tevreden klanten en uitdagingen? En weet je ook nog eens van aanpakken? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn!

Werk je bij Transnational Blenders, dan werk je voor één van Europa's grootste spelers op het gebied van smeermiddelen. Samen met je collega's maak jij je er vanuit onze plant in Dordrecht iedere dag weer hard voor dat de wensen en verwachtingen van onze wereldwijde klanten worden overtroffen. Door alleen smeermiddelen van hoge kwaliteit te produceren en deze op tijd te leveren, maar ook door een stukje klantenservice en support.

Matroos Binnenvaart (7 dagen op - 7 dagen af)

Als Matroos Binnenvaart ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden op onze bunkerschepen. Je werkt samen met bemanningsleden aan boord van ons bunkerschip, dat gevaren wordt door een schipper of kapitein.

Productiemedewerker (2-ploegendienst)

Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken?

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van productiemachines en beheert het productieproces. 

Werken bij Transnational Blenders zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen die wij met het gehele team aangaan

Laborant (2-ploegendienst)

Wil jij meewerken aan een gesmeerde organisatie? 

Als Laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses op ontvangen grondstoffen, geproduceerde producten, brandstoffen en olie. Binnen het bedrijf speel je een belangrijke rol met betrekking tot product kwaliteit en je rapporteert aan de Product Manager.

 

SHEQ Coördinator (fulltime)

De SHEQ Coördinator houdt zich bezig met het vaststellen, invoeren, onderhouden en verbeteren van alle processen die nodig zijn voor het QHSE management systeem van de onderneming. In deze functie rapporteert rechtstreeks aan de SHEQ Manager.

Onderhoudsmonteur (2-ploegendienst)

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Medewerker Sales Support (fulltime)

De Medewerker Sales Support is werkzaam op de afdeling Sales Support en fungeert als 1e aanspreekpunt op inhoudelijke klantgerichte vraagstukken en doet voorstellen voor nieuwe producten, documentatie, verpakkingen, logistieke concepten en communicatie. 

Medewerker Orderverwerking Marine (fulltime)

De Medewerker Orderverwerking is werkzaam op de afdeling Order Desk Marine en fungeert als schakel tussen de klant en de organisatie. De afdeling houdt zich bezig met activiteiten die als doel hebben de klantorders op tijd en volledig uit te leveren, en daarmee 100% klanttevredenheid te bereiken.

SOLLICITEER NU

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan bij één van de grootste smeermiddelen producenten van Europa? Laat het ons weten, wij gaan graag met je in gesprek.

Vul je gegevens in en voeg je CV toe. Dan nemen wij snel contact met je op.

  +31-(0)78-6527652
C.V.
One file only.
2 MB limit.
Allowed types: txt, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.