Werken bij Transnational Blenders

Wil jij graag werken in een innovatieve, industriële omgeving waar veiligheid, gezondheid en een gezonde werkomgeving hoog in het vaandel staan? Word jij blij van samenwerken, tevreden klanten en uitdagingen? En weet je ook nog eens van aanpakken? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn!

Werk je bij Transnational Blenders, dan werk je voor één van Europa's grootste spelers op het gebied van smeermiddelen. Samen met je collega's maak jij je er vanuit onze plant in Dordrecht iedere dag weer hard voor dat de wensen en verwachtingen van onze wereldwijde klanten worden overtroffen. Door alleen smeermiddelen van hoge kwaliteit te produceren en deze op tijd te leveren, maar ook door een stukje klantenservice en support.

HR Adviseur (32 uur per week)

Onderhoudsmonteur (2-ploegendienst)

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

SOLLICITEER NU

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan bij één van de grootste smeermiddelen producenten van Europa? Laat het ons weten, wij gaan graag met je in gesprek.

Vul je gegevens in en voeg je CV toe. Dan nemen wij snel contact met je op.

  +31-(0)78-6527652
C.V.
One file only.
2 MB limit.
Allowed types: txt, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.